Sunday, January 15, 2012

kemasan langsir sri pelangi

salam..
cuaca ahad di kuala kangsar ,harini mendung aje..kami sekeluarga mulakan aktiviti pagi dengan g bekpes kat gerai roti canai..saya makan 2 roti kosong..byk kan..tp sedap..panas2..garing n kuah yg nyaman...haishh tringat memalam ni rase lapa...pas balek bekpes g pasa..bace paper,saya masak nasi ayam..harini habes pijar pijar hangat tangan saya..saya tak tahan dengan cabai merah..dapat petua di fesbok..lega la...

petang pas lunch ,,kami ke rumah sri pelangi..sebabnye bukan ape..kat umah sewa ni kami da angkot tb ngan estero ke sana..en.ikhwan nk tgk chong wei maen final malaysia open..jadi sambil2 tu angkut la lagi barang2 yg ley masuk kereta...naseb chong wei menang kan..hebat tul die..tgn da berketul2..bile menang.bertambah kaya le die...

aktbt laen sy kat sri pelangi ialah kemas mengemas...pas sy siap mop lantai dapur yg seconet je tu,,saya g kemas2 bilik..pasang cadar,,gantung baju,,pas dapo kering,,g susun pinggan mangkuk..pastu sy rase ni la amse terbaek utk sy amik gamba langsir2 baru sy..hehhehhe..nanti da masok macam2 barang dr rumah sewa nih..tatau le cmne keadaan nye..sgt mengharapkan agar senantiasa kemas...hahahah..mungkinkah??pasti boley...papepon kene yakin dan rajenn..


ni master bedroom..ungu cintaku semuanye

ni plak living hall n dining hall yg bersmbungan,,hitam grey..sebab dindingnye putih aje

pink untuk bilik tetamu n hijau untuk bilek kerja

blind yg bertona warnanye..n itu kc black n white saya

emm tu je la cite harini..esok da mula latihan rumah sukan..mesti penat2 balek skolah nnt..tido dulu ye..selamat malam semua..moga esok lebih baek dr hari ini :D



7 comments:

teman ombak