Tuesday, March 31, 2009

s.k.o.o.l

hari yang penat
6 periods of class per day..
meeting lagi dr kul 3 smpi 550...
maknenye arini izzah dok kat umah pengasuh sebelas jam..
mama anta kul 650 amik kul 600
cian die..
mama pulak malm ni kene ready utk observation sok..
5paper soalan yang sepatutnya siap baru siapkan 1je..
2min mesy yg tak setel
ish pnat lar.....
mcmane boss aku lalui hari2 die dengan semua keje die ingat..
meeting boss cm da aim aku je..ade je la nk kait sebot name aku..
ahh forget it..die sebot name aku sebab nama aku sedap lah tu..
hahahaha..
k nk cr bahan sket utk sok..
smuga tahun ni aku dapat marks better dr last yer..
lgpon observer nye baek ati...

5 comments:

  1. heeee;-)))
    kak dh rasa nama slalu jd sebutan..sah nama kita sedap n unik..

    do ur best... bile kita nk temukan bby2 kite?

    ReplyDelete
  2. yeen dear, tq..tp observer bz arini so postpone la pulak...

    kak maa,
    name kak maa memang unik pon...
    emm ble ye beby2 kita nk jumpa??
    kene set la ble nk dating nye ye..

    ReplyDelete
  3. sedihnya baca kisah amir yusuf. kawan lama ilya ke atau kebetulan jumpa di alam siber?

    ReplyDelete
  4. yaa.. kakak rindu nak balik kampung... huhuhuhhu

    ReplyDelete

teman ombak