Sunday, March 29, 2009

orked

pepagi ahad, izzah da bangun seawal subuh..alamak takde can la mama nk golek2 lagi...kuar g li sarapan kat depan umah ni..pastu trus g pasar ahad kat lembah sg perak..orang tak ramai lagi..jadik senang je dapat parking..nk ajak mak g..cian lak izzah kang berpanasan..jenjalan sorg2 maleh le nk lambat2..tak syok..takde kawan nk belawan ckp...jd straigt to the point je la...menu lunch arini nk makan sotong goreng tepung cicah sambal kicap...pastu li udang utk mak masak esok...nyam2 tak saba tggu waktu lunch nih....pas g li brg2 basah tu aku pon trus ke gerai oked...sebab tringatkan birthday mak xbelikn lagi pon oked untuk mak...usha punye usha aku amik 3 pokok...dengan azam..2 yang utk aku tu..aku nk bela elok2..supaya bebunge cantik je nnt..kot2 ley ilang stress ble jage pokok munge..hahahahaha..


ni oked kat gerai pasar ahad


ni pon oked kat gerai


ni baru yang aku beli
kunin untuk mak,oren n pepel utk aku


ptg ni nk wat keje skola le cdgnye..sebab cm mood rajen tu ade..nk siapkan soalan..supaya boss aku Tak kondem soalan aku cm yang lepas nih..

3 comments:

  1. x pasan i..u da berblog rupenye skang..hehehe
    hobi baru ke mama liya?tanam pokok munge???hebat2...kalo menjadik munge ko tu bitau aku tau..kalo x jdk xyah a bitau, sbb tu mmg aku da tau..hehehehe

    ReplyDelete
  2. nmpk nye cmtu la..nk jdk kan hobi tanam munge ni..lgpon sementara mak aku dok ngan aku nih ley la ngengada suh mak tanamkan dulu...
    oo0oo0o0 ko ingat tgn aku ni hampeh yee..
    tggu tau..aku bukak kebun munge nnt bru tau..hahahaha

    ReplyDelete

teman ombak