Saturday, February 16, 2013

cucu ke tujuh tok mail dan opah misah

salam


harini saya dapat anak sedara baru...anak abang kedua saya..izwan a.k.a abuan..
bambam sangat anak die ye..
dengan 4.11kg selamat di lahirkan secara normal
di hospital bersalin alfarabi kuantan
jam 12 tengah hari kot..
hebat sangat mamanye tau.


alhamdulillah..tiga la hero abuan n kak yan ye.. abg syafiq da takley la meragam2 da...ade adik kene le berdikari sket cam abg aiman..hehehehhehheh


khalifah kecil ni belom tahu namenye ape..sorri ye cu yaa n family tak dapat dtg ke kuantan nak tgk baby baru ni..bajet kurang..insyAllah ade rezki nnt cu yaa send adiah mase atok n opah nak ke sana nnt ye...
atok mail n opah misah seronok le tu dapat cucu lagi..
doa cu yaa agar baby dan mama nye sehat2 ye..
selamat berpantang untuk kak yan..
tahniah untuk abuan sekeluarga

12 comments:

  1. wah..mmg hebat la..nie yg 3.5kg pn smpai nk pengsan2..hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. SIL akak ckp jenuh jgk neran nye..hehehh awak 3.5 pon rase nk pengsan..akak 3 je da rase sesaknye..pengorbanan ibu

      Delete
  2. geramnya tgk baby baru lahir...comel ja bila tido hehe

    salam kenal & follow sini

    ReplyDelete
  3. Tahniah kpd Abuan dan Yan.

    4.11 kg tu besar. Nampak mcm baby dah seminggu. Comeynya dia. Geram nak cubit2 pipinya.

    ReplyDelete
  4. Salam kenal..


    MASYALLAHHHH.....4.11 kg.. kus semangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal..time kaseh menjenguk ke sini..

      Delete
  5. boy lagik? hah bergasaklah adik beradik ye... aritu mak ngah kata macam gal, n yan kata kalau tak dapat gal nak pregnant lagik... takpa rezeki rezeki...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg kali terakhir kak yan balek kg aritu ckp scan nampak boy..hihihi riuh rendah la rumah penuh boboboi :)

      Delete

teman ombak