Wednesday, March 23, 2011

syukur padaNYa





sebelum jam 10.30 pagi..saya antara cekgu2 yg menyibok di opis skolah utk tgk result spm..alhamdulillah..rmm ade peningkatan..sikit je..tp bagus la..ade jugak peningkatan..saya paling menyibok mengira barape ramai yg dapat maths a..kerana lasyer saya adelah cekgu maths bagi 2 kelas form5...huhuhu..saya juga senyom cm
bunge2 kat atas tu..ade peningkatan bilangan a seramai 17org..n percent pon meningkat dlm 18 somethin dr 2009..syukur..usaha saya dan anak2 menampakkan hasil..terima kasih juga pada cekgu adnin n cekgu zaki yg berganding ngan saya utk f5las yer..

oleh kerana saya ketua panitia fizik..saya juga nyibok utk fizik..lulus 100%..tapi tiada yang dapat a..cekgu fizik 5 bestari ni..cikgu zaki..bab ni saya sedih..jika anati bace entry saya ni..saya mintak maaf , bantuan sy dulu tidak dapat menaikkan fizik anati utk dapat a..rase syg sgt sbb b+..lagi sket je gamaknye utk ke a-..saya doakan anati akan dapat masuk ke bidang yang anati inginkan.. :D..anati adalah best student rmm tahun 2010.

ape2pon saya cukop syukur utk result spm kali ini..buat anak2 5bestari tahun lepas..terima kasih bagi kerjasama yg baek utk matematik..tahniah..atas penat lelah awak semua buat "kasih sayang" tecer....awak semua layak dpt ape yg tertulis di keputusan spm hari ni

5 comments:

  1. brape org dpt A cikgu? = D

    ReplyDelete
  2. sedih laa ticer.. B+ tu dah jiran dengan A-.. betul ticer cakap.. siket lagi je.. sy mintak maaf ticer.. tanpa bantuan ticer n cegu zaki, mst fizik sy tak kan dapat macam tu.. anyway, thank u sangat2 sebab ticer n cegu zaki dah banyak tolong sy n kawan2.. thank u ticer !

    ReplyDelete
  3. TENGS TICER BAGI MATH DIN A..DIN TATAW NI KALI KE BERAPE DIN TENGS KAT TECER..HAHA...TERIME KASIH LA SANGAT2...TATAW NAK CKP CAMNE DAH..

    ReplyDelete
  4. Tahniah teacher Ilya! Ini lah antara kepuasan jadi cikgu.. Kepuasan tengok murid-murid dapat result yang best dan kepuasan bila disapa oleh anak murid bila dah berjaya dalam kerjaya kelak. Amiiin

    ReplyDelete
  5. @ AZ>> sekolah cekgu takde yg dapat semua A

    @anati>> anati nanti masuk matrikulasi buat habes baek..biar 2 2 sem dapat 4.0 k

    @din >> sesame din..tu semua usaha din..kalu di neok kan result din b4 trial..memang boley buat tecer pengsan..alhamdulillah..din bangkit jugak akhirnye berjaye :D

    @cekgu muzem >> terima kaseh bebyk..memang rase puas la..

    ReplyDelete

teman ombak