Thursday, January 21, 2010

asyik terlupa je

perangai truk aku minggu ni..

asyik TERLUPA...

hari isnin 2 laptop ditinggalkan di makmal sekolah...satu en.ikhwan punye..satu aku punye yang hak kerajaan...petang kul 6 cmtu suh en. ikhwan kuarkan laptop dr bonet..skalik takde..haaa riso gle..aku yang ngah makan nasik trus tak habes nasik..cari kunci kereta..dan ditemani aini trus la ke umah kak lily amik kunci makmal..naseb ke2 2 laptop landing baik je kat makmal...

hari rabu...aku kn bli dairy jpn..so pas baya kat pejabat..aku chop diary ngan name aku..n dengan senang atinye meninggalkan diary tersebot di pejabat skolah..merata rata...time nk clock out...baru terhengat..mane la letak diary....o0o0o di pejabat...pengetua senyom2 sinis je sbb aku letak merata rata...huhuhuhuhuhu

hari kamis..hari ni paling dasat lupa....awal2 pg da cr hand bag...pastu waya laptop plak tinggal kat makmal jr...n skali lagi petang tadi...ble nk kluarkan laptop dari kete...laptop takde....haaaaaaaa..cekgu ilya meninggalkan laptop di makmal fizik pulak..ni kes penat sgt arini..dengan keadaan badan yang tak bpe sehat sgt....so trus g umah kak zah mintak kunci..pastu kene tpon pakleman lak suh bukak grilll....trase sgt rugi menjadi pelupa....kate en.ikhwan nih lupe n CARELESS....
mmm cm ade kebenaran dalam kata2 die tuh....

tp satu mende aku tak lupe arini adalah beshday adik manja aku nih...aku masak kan die makaroni bakar sbb takde adiah nk bg di waktu ini..hehhehe da kering poket...aini.. heppy beshday dear...moga perkahwinan yang diimpikan akan menjadi kenyataan di jangka masa yang terdekat ini..amennnn


Ya Allah..Kau ampuni la dosa2 ku...agar hari yang mendatang ini..buat aku sentiasa beringat..tidak lagi menjadi pelupa..

8 comments:

  1. haaa.... asyik pelupa je... kalau kena ngan abg gani 15 episode lah dia akan berleter....

    ReplyDelete
  2. ikhwan pon berleter gak..orang laki suke berleter kan..hahahhahaa

    ReplyDelete
  3. ASSALAMUALAIKUM AKAK...

    huhuhu..
    time kasih...time kasih banyak2..
    sebab...
    dlm semua kes lupa akak tu..
    akak tak lupakan

    bufday aini..hehehe..

    huhu..terharu bangat..

    bufday kali ni demam lg...mata bengkak2 dalam gambar tuh...mak cakap, bila tiba bufday aini, aini memang selalu kena serang demam..sebab nak sambut ari matang...

    huhu...tp takpe..g sek gak, sebab bau makaroni bakar akak yg sedap tu sampai ke taman maju..huhu..time kasih akak sayang..aini terharu..

    nanti aini belajar ye buat makaroninye...

    p/s : akak lupa bukan sebab ape..sebab byk benda yg perlu di run dlm 1 masa..jd mcm setting tu dah tak teratur..tp skrg aini tgk akak dah ok dah..hehehe

    aini setuju..kadang2..org lelaki suka berleter..tp itu lebih better dr lelaki yg trus senyap jer..huhu...

    ReplyDelete
  4. selamat menyambut kedatangan hari matang dik...hahahahhahah

    ReplyDelete
  5. Salam,
    Statement dr isteri tersayang "ikhwan pon berleter gak..orang laki suke berleter kan..hahahhahaa"

    Jarang boleh dapat pengakuan macam ni ;)

    Bila badan dah letih sangat, otak memang tak pick up sangat. Bawak2lah cukup rehat ya ;)

    ReplyDelete
  6. salam ilya!! nak link eh blog ko hehe

    ReplyDelete

teman ombak